Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.06.2013 05:08 - България - Вечните богатства ( Хората ) - част 2-ра/2-ра
Автор: marandi Категория: Бизнес   
Прочетен: 10291 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 17.06.2013 06:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
-------------------------------------------------------------------------------------------
Забележка: Владетелят трябва да помни три неща:
 
- че управлява хора;
- че трябва да ги управлява според законите;
- че няма да управлява вечно.

Еврипид ( 480 пр.н.е. – 406 пр.н.е. )

-------------------------------------------------------------------------------------------

Годината е 1350 г. и само след 40-50 години Българска империя ще изчезне почти завинаги от историческата сцена ….

Причините са сходни с тия, които се наблюдават в наши дни:

1.    Роднински междуособици, когато България директно се разцепва на самостоятелни области и Цульо и Пульо започва да иска престола - от Свинари до балдъзата на шурея на девера на 3-тата братовчедка от вуйчо й.
2.    Влиза и еврейската жилка като брак и Българска империя официално вече е разцепена на две под натиск на “покръстилата” се еврейка.
3.    Започват гонения и геноцид срещу народа в цялата Империя от само-отлъчилите се владетели като целият народ е обявен за еретици.
4.    Започва началото на края ….

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Прескачаме тия исторически препратки и минаваме на случилото се след това.

Вследствие терорът, който е проведен над лихварите ( евреи ) в цяла Западна Европа и тяхното спонсорство за “кръстоносни” походи за фалшива кауза ( “освобождението” на Божи гроб – т.е. грабежи в нашите земи ), западните владетели задлъжняват към тях. Започват гонения срещу евреите, миграции, избиване и откупи с цел да не се връщат заемите, които са взети от западните владетели.

Тогава влиза планът на евреите да се обединят с изгряващата бъдеща “османска” империя като евреите бъдат първи помощници на султаните.

Започва невиждан терор над християнска Европа като основния удар понася Българска империя. В наши дни се нарича геноцид!
Геноцидът е протичал извергски! Не само като икономически такъв под формата на непосилни данъци и създаването на нови … и нови … и нови … ( които е ясно, че няма как населението да понесе ) ….

…. но и чисто физически такъв – като за целта 20% от младото и най-талантливо население ( 10-13 годишни ) - елитът на Българска империя е отнеман под формата на “кръвен” данък през 4-5 години.

Следва религиозна промивка и поредното пушечно месо за новата “империя” е осигурено, което да мре първо на фронта за чужди каузи.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Освен за евтина войска – 20% от елитното, подрастващо, бъдещо поколение на Българска империя от мъжете се е ползвало и за гребци, оковани по флотилиите, които са се удавяли в морските битки, а женското население, което е отнемано е било ползвано за секс-робини, понеже евреите са въртели бизнес и с женска плът още тогава, както и в наши дни съществува.

Като физически геноцид накратко е това, но не по-малко страшен е икономическият такъв.
------------------------------------------------------------------------------------------
Евреите са изкупували бъдещата приходна част в хазната на Османска империя, спрямо население Х и са налагали своите си правила.

Непосилни данъци за календарна година и отнемане на имуществото ( движимо и недвижимо ) на населението. След това се оказва, че населението отново и отново дължи. Данъците, които са били измисляни тогава, меко казано будят смях, но терорът не е спирал.

От типа: Дойдох, изядох ти последната кокошка на муфта, ама сега ми дължиш данък, че си изтърках зъбите. Демек - дай и пари сега!

Познайте кой е обирал разликите между приходна част за Османска империя и събраните приходи от българското население, които са били в пъти по-големи? Затова неслучайно бирниците ( евреите ) са откупвали дълговете за цели години напред и за цели територии ( не само българските ), а почти до Виена и Киев като само данъчната тежест е била различна по региони.

Накрая идва и духовният удар, когато се унищожава и затрива световното наследство на Българска империя, с цел преправяне на бъдещата история, за да може да бъде пренаписана …
---------------------------------------------------------------------------------------
Вероятно мнозина от вас ще си помислят, че това е било прието мълчаливо и без борба?! Но ще сгрешат!

Колкото пъти са се вдигали въстанията от провеждания геноцид – толкова по-свирепо са били обагряни в кръв.

След това изкланите територии са били заселвани умишлено с примати ( неадаптивно население ), докарано от най-дивите краища на Османска империя, на което са раздавани привилегии свише да тормози местното население от позиция на “силата”.
----------------------------------------------------------------------------------------
Защо ви го разказвам това?

23 “преход” минаха ….

Едно поколение вече го изклаха ….

Отгледаха ви едно поколение неграмотни примати, което да издевателства над нормалното население …

Това неграмотно население, ще отгледа поредното неграмотно и безработно население в следващите 20-сет години - най-вероятно криминално.

След 5-10 години българите в чужбина ще бъдат повече от тия в България, защото фискалната политика в България провежда абсолютно същия геноцид, както и тогава:

-    населението задлъжня и дълговете му се прехвърлиха на съмнителни фирми по вземания, които го тормозят;
-    най-добрите 20% от бъдещето на България са прокудени умишлено да се скитат по Света като емигранти ( да учат, работят и да не се връщат повече никога );
-    само за 20 години населението намаля с 20% и като необразованост мина 20% ( т.е. заселват ви приматите, които да ви тормозят от позиция на силата );
-    духовно сте съсипани вече и не знаете на кой Господ да се молите, защото от безработни за премиери, през чели Винету, до Калинки във ….. всички институции са заразени вече и няма излизане – защото вече сте в низходяща спирала.

Всичко това в “Мирен” период?!?!

---------------------------------------------------------------------------------------------
Всички простотии, че ще ви “оправят”, на които се надявате от поредните мишоци - няма да се случат!

От една страна ви говорят, че приоритет бил дребния и среден бизнес в реалния сектор, понеже създава 70% от работните места и изкарва заплатите на търтеите ( администрацията ), която се чуди как да НЕ ходи работа и за какво да се хване да “бойкотира”.

От друга страна съм умирал от срам като ме майтапят в чужбина, че украинските депутати били по-богати от западните ( тия от Брюксел ), но българските депутати били още по-богати и от украинските, предвид автопарка си, прислугата си, охраната си и прочие, която излиза “златна” на данъкоплатците, но това било “нормално” по тия ширини.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Давам принципна схема за пореден път ( не че нещо от препоръките ми предишни се случи ), но:

-    среден европейски доход се води 4к евро/месечно бруто;
-    като наемен работник шансовете за подобен доход са 35 пъти по-малки от бизнес-притежател да се случат;
-    бизнес-притежател в България с подобен доход от малък и среден бизнес е абсурд;
-    едва когато 20 години получавате средно подобен доход/месечно може да попаднете в графата финансово независими ( или т.нар. средна класа );
-    тия числа са абсурдни – чиновниците ви ще се “реформират” още поне 50 години – докато не остане нито един българин по тия земи …

---------------------------------------------------------------------------------------------
Затова насочвам към единствения вариант, който също е световен модел.

Таланта на децата ви:

2% до 5% от децата ви ще се окажат, че имат световен талант в спорт, пеене, актьорство, рисуване, танцуване, музикални виртуози, науки и прочие ….

Всеки може сам да си пресметне, ако в цял Свят шансът някой да получава доходи от 4000 евро/месец бруто е 35 пъти по-голям за бизнес-притежател ….

….. то тази статистика не важи за България – тук шансът е не нулев, а отрицателен – няма как малък и среден бизнес да получават в пъти повече наемен работник/чиновник. Ще ви фалират чиновниците до 6 месеца още, ако въобще успеете да стартирате.

Но! Имате таланта на децата си! България в момента ще направи всичко възможно да ги погуби, докато още не са навършили 20-сет години.

Държавата ще ги пречупи като съчка още преди да са навършили 20-сет години – и до 5 години емигрантите ще са повече от местните в тая територия. България е уникален пример за убийство на световни таланти! Няма аналог в света.

Затова или ги изнасяйте и запазете …. или се борете всеки ден и час за децата си!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Тия от последните 20 години ви трепят ( справка началото на статията ) и плавно подменят населението с небългарско. Ако не е през убийствени лихви на заемния ресурс, то е през данъчна тежест и лицензионни/разрешителни режими – демек, ако не сте успели да задлъжнеете към кредитор Х и да фалирате – то ще задлъжнеете към държавата със сигурност и пак ще фалирате, което е едно и също – но без дълг няма да се отървете от тоя свят ( родният).

Прокудиха ви елита по чужбина, жените ги превърнаха в евтина кекс-дестинация, обезлюдиха ви, читавото население задлъжня, което няма да може да си плати борчовете дори и да работи докато е живо, ако не продава бащино имущество, но и то свършва някой ден, а скоро ще започне и отцепването на територии …

Спомнете си как ни оглозгаха някога по османско-еврейския план като станахте роби и колко време отне да се освободим.

Все още шанс има!

Икономическите теории се променят, но Историята винаги се повтаря!
-------------------------------------------------------------------------------------------
Успех!

Бог да пази България!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: marandi
Категория: Бизнес
Прочетен: 2273060
Постинги: 46
Коментари: 863
Гласове: 462
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031