Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.01.2012 14:10 - Чий син е Тодор Живков
Автор: dimy Категория: Други   
Прочетен: 7355 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Дали наистина Тодор Живков е незаконен син на Фердинанд? Фердинанд е имал доста извънбрачни деца, аз лично познавах един от синовете му. Беше копие на баща си. Но щом такива данни почнаха да виждат бял свят, това е знак, че на досегашния политически модел му е дошъл краят.

 

Проф. Георги Цеков: Ако Тато беше дал ДНК, можеше да претендира за имотите на Кобургите

Гешев е имал достъп до личния царски архив на Фердинанд и знаел тайната.
Проф. Георги Цеков е една от легендите на българската съдебна медицина. Той застана зад изводите на доц. Мария Грозева за смъртта на Белнейски -брутално изнасилване и убийство, и бе опонент на колегата си проф. Стойчо Раданов, който направи сензационно изказване, че сестрите са убити при катастрофа, а мъченията им са инсценирани. Скоро след експертизата си проф. Раданов почина загадъчно, обесен на детска катерушка. В. "ШОУ” продължава с разкритията на проф. Цеков заради огромния читателски интерес към тях.

- Проф. Цеков, много се говори в публичното пространство за тайна родствена връзка на Тодор Живков с Кобургите. Може ли родата му днес да претендира за прословутите имоти, за които Сакскобургготски ще съди България в Страсбург, и знаете ли нещо по този въпрос?
- Много неща знам, но само съм ги чувал. Доколкото ми е известно, от Живков никога не е вземана ДНК, така че не може да се установи дали градската легенда, че е техен пряк родственик, е истина.

- Чувал съм, че Кобургът се интересувал живо от сина на Маруца. Защо?
- Текла ли е синя кръв във вените на Тодор Живков, за който упорито се говори от години, че е извънбрачен син на Фердинанд? Това ли ме питате? Никой не го е доказал, но съм чувал от осведомени хора, че наистина Фердинанд е имал необичаен интерес към Тодор Живков.

- А истинска принцеса ли е Людмила Живкова, която в царските и ДС архиви наистина наричат така?
- Само Бог знае! Но тези въпроси не могат вече да се решат. Било е трудно и когато е бил жив Тато, тъй като само антропологична съпоставка на уши, нос, плешивост и генетична хитрост не са достатъчни.

Такива опити е имало за доказване, но те не са достатъчни, а и Живков не обичал да му се говори по тази тема. Знам от бивши шефове и наследници на елитни представители на спецслужбите, че са се опитвали да потвърдят родството на Първия с Кобургите, но нищо не е излязло от тази работа.

- Знам, че от о.р. Дачо Атанасов и наши масони от Флорида сте чули, че Фердинанд бил приобщен към масонството, както и по-късно Симеон Сакскобургготски, така ли е?
- Чувал съм, че той е станал масон благодарение на банкера Буров още през 1887 г. и до края на живота си не се отказва. Доказателства за това имало в личния царски архив на Фердинанд и на Двореца, който се е съхранявал в Централния държавен исторически архив, фонд № 3 под наименованието "Тайна канцелария на Царя”, а след това според Тодор Димитров е бил подарен от неговия внук цар Симеон ІІ на САЩ, където е и досега.

- А легендарният полицай Гешев имал ли е достъп до истината за произхода на Тодор Живков, за което го е информирал? И дали е истина, че Живков е бил негов таен и любим сътрудник?
- Чувал съм, че Гешев е имал достъп до личния царски архив на Фердинанд и че вождът Живков и "принцеса” Людмила” са били отлично осведомени и посветени за предците си от Кобургската династия, седели на троновете на Португалия, Белгия, Великобритания. Твърди се, че писма на Фердинанд са били скрити в специална каса, зазидана във Врана. Тя била уж намерена по-късно при ремонт, но в нея имало само няколко безобидни послания. Останалите отпътували отдавна за САЩ по информация на масоните. Чувал съм, че и

царица Йоанна също знаела от съветниците на съпруга си за съществуването на още един брат

на Борис ІІІ освен принц Кирил. Доста години след абдикацията на Фердинанд всяко едно от писмата му до Двореца завършвало с думите: "Какво прави момчето. Да ми пазите момчето!”, свидетелстват масони от Щатите.

- Кое момче е имал предвид?
- Откъде да знам точно аз, но осведомени високопоставени люде казват, че Гешев почти издал името на "момчето” пред 50 свои служители. Преди да избяга от България през септември 1944 г., събрал хората си в Дирекция на полицията на Лъвов мост и им наредил "да се огледат, да се познават и да се защитават, докато дойде Царят?!” Сред посветените имало руснаци, турци, евреи, македонци, сърби, власи, вкарани в специалния списък на Гешев. След това те изчезват мистериозно от България. Но именно пред тях Гешев заявил, че оставя в държавата човек, който да я управлява поне още 50 г.! После помолил да отгледат поколения, които да служат вярно на страната. След Девети септември част от "поколенията” минали на страната на новата власт. А идеята за лагера в Белене била на един от Гешевите агенти – М. Спасов, според запазените архиви, предполага се, че Мирчо Спасов.
- Откъде този слух за незаконния син на Кобурга, управлявал почти 50 г.?

image

- След 50-те г. на м. век българското разузнаване изпраща един от елитните български разузнавачи - Александър Александров, последователно в Аржентина , Египет и Ливан с мисията да открие специалния списък с имената на сътрудниците на Гешев. Той посвещава повече от 16 г. на тази мисия, така знам поне аз. Историята мълчи дали е намерен списъкът и името на Живков в него ли е. Но от намерените документи, които са в ДС, става ясно, че Фердинанд доста е палувал по нашите земи. 

Задирял е не само моми от сой, но и „красотки” от село, както ги е наричал. Яко му отпускал края в моменти на "удоволствена релаксация” – изразът, се твърди, е на Кобурга. Собственик на виенски хотел разказва за големия "флуиден чар” на Фердинанд без никакъв намек за бисексуалност. Смята се, че тези слухове са за парлама, за да прикрият похожденията му с невинни девойки. В едно от писмата на Фердинанд до фаворитката му Султана Рачо Петрова той отбелязал: "В България има 1 млн. млади, силни и красиви българки по селата. Нека те да раждат по десетина деца и нацията ще укрепне.” Същевременно замесват името му и в трагичната история на прекрасната унгарска кабаретна звезда Ана Симон, за която се говорело, че родила момиче на Фердинанд – Евгения, а после е намерена мъртва в р. Марица. Доказва се, убита. Е, как да каже някоя българка, че има дете от Кобурга?

- В Орхание местните упорито говорели, че правешко слугинче заченало също от Фердинанд...
- Да, чувал съм, че момичето се съсипало от срам, а съселяните не пускали владетеля да припари до района им, след като се разчуло. Те разказвали, че преди да стане "белята”, Фердинанд често отсядал в дома на девойчето. Тогава на спретнатата Маруца й викали "момата с нагласени поли фистани”.
Царствената тайна и до днес е одумвана, но няма никакво потвърждение, което би могло да дойде само с някаква кръвна проба. Но така или иначе кланът Живкови не е по-малко царствен от този на Кобургите.

- Много тайни ли трябваше да прикривате по времето на властването на Тодор Живков?
- Не много. Преди повече от 25 г. прокурорка осъди партиец за бащинство. Нещо, което изглеждаше невероятно тогава. Човекът беше партиен секретар, женен, без деца – Никола В. Имаше брак с щерка на важен човек от ЦК. Но се залюбва с прокурорка от Районната прокуратура в София Веселка В. Млада, красива, дръзка, неподкупна! Обещава й, че като роди, ще се разведе и ще се оженят. Но след като на бял свят идва бебето Ивайло, той отказва не само брак, но и да му даде името си. Прокурорката завежда дело за издръжка и припознаване.

На мене се падна "честта” за кръвно-групова експертиза. Тя не изключи партийния секретар като баща. Той обаче заяви, че оплодително е неспособен. Изследванията му бяха направени от трима известни лекари. В заключението си те твърдят, че ответникът на практика си е баш оплодително способен”. Защитават становището си пред съда. Адвокат на "яловия ответник” е Петър Корнажев, по-късно министър на правосъдието, но по онова време известен юрист. Председателят на съда разпорежда ново изследване на "оплодителната способност”. То доказва, че партийният секретар се опитва да подведе комисията, като симулира некроспермия – мъртви сперматозоиди. Оказва се, че подсъдимият, и досега известен партиец, е сложил лимонена киселина в дадената за изследване сперма.

Случаят стига чак до Върховния съд. Той постановява, че "безплодният” секретар е баща на детето. Днес оспорваният от бащата син е също известен юрист. Майката не се омъжва. Партийният секретар е изключен от БКП /но по-късно е член на БСП/ и е изритан от жена си. Случаят е прецедент, защото благодарение на него се възстановява практиката на частната съдебно-медицинска експертиза, опорочена с наредба от 1976 г., която нарежда подобни изследвания да се извършват само служебно и това води до осъждане на невинни лица от тенденциозно подковани вещи лица.

- Други шокиращи случаи?
- Колкото искате! Единият от тях е за смъртоносни уроци по математика. Красивата 17-годишна ученичка Валя Маздрешка, по която въздишат всички мъже от Враца, взема частни уроци по математика от младия хубав даскал Цветан Сиренов. Иска да е пълна отличничка и да влезе от раз висше в София. Амбициозната хубавица е расла като цвете в саксия и била едничко дете на заможни родители. Приятелството й с даскала започва платонично, с литературни и айнщайновски препратки. Като между две равностойно извисени души. Постепенно деловата линия е премината и двамата се озовават в леглото. Влюбената двойка започва да си разменя писма за вечна любов.

Чертаят светли планове за екскурзии в чужбина и кариера. В едно от тях пишман поетът-математик дори пише: "Като вървим по булевардите на Париж, по раменете ти ще вали дребен прашец от маргарец!". Момичето забременява и това набързо охлажда "парижките мечти”. Срещите престават, в молби и надлъгване минават 6 месеца. Късно е за аборт. Но даскалът намерил акушер-гинеколог, който чрез пробив на околоплодния мехур решил да предизвика преждевременно раждане на мъртъв плод. Не успява. Плодът загнива и предизвиква разкъсвания на инфектираната матка.

Мъчителната смърт на девойката настъпва след 19-дневни страдания.

Родителите не скриват криминалния аборт. Оказва се, че вътрематочната манипулация в напредналата бременност води до бъбречна недостатъчност, която отнема живота на красивото като капка момиче. Лекарят бе осъден милостиво само на 7 г. затвор. Прецедентът е с даскала – Главна прокуратура разпорежда следствието да го подведе под особен наказателен член – злепоставяне на лице в подчинено състояние при "взаимоотношенията "учител - ученик”, както и като "частен преподавател към частен ученик”. Присъдата е условна, последвана от уволнение.

- Разказвали сте ми за един катаджия, наречен Половата шпага...
- Да, заради ненаситен секс бе убит палавият служител от КАТ офицерът Красимир Георгиев и случаят не бе огласен. Ергенът бил известен с това, че срещу секс и почерпка раздава щедро шофьорски книжки. Прякорът му бил Половата шпага. Две години преспивал, с която му падне, докато не си намерил майстора. Поредната му "хубавица-гълъбица” била 20-годишната студентка Яна М. И тя готова за любовни игри в името на заветното свидетелство за правоуправление. На срещата катаджията се насвяткал яко и заспал. Преди да се облажи от момето. В очакване той да се събуди и да премине към "второ действие” девойката се чудела какво да прави. Пияна решила – всичко друго, но не и секс! В един миг на лудост тя видяла как на лунна светлина до вратата проблясва брадва. Студентката побутнала хъркащия любовник, той не помръднал. Прекръстила се и разсякла главата му с три удара на топора. Кой знае защо взела магнетофона на убития. На път към дома си на пл. "Св. Неделя” за зла участ попаднала на патрул от Четвърто районно.

Униформените я попитали откъде е касетофонът, който влачи, а тя им отвърнала, че го е купила току-що, посред нощ! Задържали я за изясняване на случая. Щели да припаднат, когато девойчето казало спокойно: "Аз убих притежателя му преди малко”. На разпита разказала всичко. При огледа в квартирата на катаджията били открити порнографски снимки, порнозаписи, паспорти, студентски книжки. Момичето обяснило, че отмъстило за всички изнудвани. Била осъдени при крайно смекчаващи вината обстоятелства и вече е на свобода.

- Май много престъпления от любов е имало при соца?
- Д-р Димитър Х. бе хигиенист и диетолог. С крайно вярна съпруга, скучен брак и две деца на 7 и 11 г. Тях бащата много обичал, но не и писналата му съпруга Мария.

Чаровният и имотен мъж лесно си намерил любовница сред пациентките – млада, красива, стръвница в леглото. Междувременно лекувал и съпругата си при нужда. При поредно нейно неразположение й изписал аналгин-хинин. Тя веднага му казала : "Много са ти горчиви таблетките”. "Ами как, нали е хинин”, отвърнал отегченият съпруг. След няколко гърча и в ясно съзнание тя починала внезапно. В смъртния акт докторът написал като непосредствена причина за смъртта на жена си "бронхопневмония”. На погребението се скъсал да плаче – всички съжалявали вдовеца. Само една жена – не. Съседката Бонка от кв. "Банишора”. Тя била приятелка на жена му и все подпитвала децата как точно е починала майка им. Един от малчуганите разказал, че баща им й дал горчиво хапче. Комшийката споделила съмненията си с близък лекар, той пък – със следовател. Била разпоредена ексхумация.

30 дни след погребението, а не две години, както със сестри Белнейски. Хистологичните изследвания не установили бронхопневмония, а наличие на силната отрова стрихнин. Адвокатът на доктора заявил, че взетите органи при ексухамацията били поставени в буркани, в които преди това се съхранявал стрихнин. Съдът разпоредил повторна ексхумация, а взетите части били поставени пред адвоката в измити на място съдове. Отново бил открит стрихнин. Присъдата бе 20 г. затвор за предумишлено убийство, тъй като вече имаше мораториум върху смъртното наказание.

- Доколкото знам, едно от знаковите ви дела е как сляпа "забременява” от адвоката си?
- Да, наистина сляпа красавица от София на 35 г. каза, че забременяла от адвоката си, който бранел интересите й по имуществени дела. Народната власт конфискувала от семейството й вила на Южното Черноморие и други имоти. Хубавицата Нина А. била незряща по рождение, това доста я комплексирало, въпреки че не й липсвали ухажори. Търсела си богат, хубав и умен съпруг, от когото да роди дете. Хич не й пукало, че може да не сключи брак.
Жената от стар фабрикантски род успяла да скрие от народната власт доста фамилни ценности и оспорвала отнет остров с мелница на р. Тунджа в местността Воденицата. Потомственият адвокат Иван К., и сега действащ, се влюбил в нея, а Нина, която дотогава не била спала с мъж, забременяла още в началото на връзката им. Родила дете – момче, и завела гражданско дело срещу този, който я защитавал доскоро. В молбата до съда написала, че желае на всяка цена кръвно-групова експертиза. Изследването породило ново чудо – оказало се, че майката и бащата са от една кръвна група А.

Пред съда било направено заключение, че съществува голяма вероятност таткото да е адвокатът. Човекът се примирил и дори занесъл легълце и дрешки на бебето. Но при по-нататъшно изследване по системата MN се разбрало, че той няма нищо общо с бебето. Делото се проточило година и половина. Най-интересното е, че накрая бащата останал разочарован, че не той е таткото. Затова в медицината се казва, че когато човек има две лица – едно за вкъщи и едно да пред обществото, се обърква кое е истинското! observer.ucoz.org



Гласувай:
6


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dimy
Категория: Други
Прочетен: 940683
Постинги: 538
Коментари: 490
Гласове: 1471
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031